Премиерот утрово се огласи со прес-конференција, еве што кажа

 Breaking News

Премиерот утрово се огласи со прес-конференција, еве што кажа

Премиерот утрово се огласи со прес-конференција, еве што кажа
June 24
08:30 2020

Техничкиот Премиер Оливер Спасовски уште вчера кажа дека нема да има митинзи и од врата до врата, туку преку онлајн и дигиталните алатки и начини на комуникација. Утрово после 9 часот, Премиерот пушти прес конференција на својата фејсбук страница, во продолжение проследете што кажа на Прес-конференција на претседателот на Владата на РСМ Оливер Спасовски, видео:

Related Articles