Премиерот Заев вели да не се прави драма за 1000 евра или 1500 евра, но веднаш му одговорија

 Breaking News

Премиерот Заев вели да не се прави драма за 1000 евра или 1500 евра, но веднаш му одговорија

Премиерот Заев вели да не се прави драма за 1000 евра или 1500 евра, но веднаш му одговорија
November 28
19:42 2019

СЈО беше создаден капацитет во оваа држава, а дали некој направил криминал треба да се докаже во институциите. Ова го рече од говорница денеска премиерот Заев. -Ако некој земал ијада евра не треба да се прави некоја драма. Премиерот зема околу 80.000 денари плата, пратениците доаѓаат до 100.000 денари со патни трошоци. СЈО ги распределувало средствата од рамки на буџетот кој им бил доделен, вели премиерот Зоран Заев. На овие зборови од премиерот следуваше и одговор на социјалните мрежи:

Related Articles