Пред нас е топла ноќ, температурите вечерва низ Македонија

 Breaking News

Пред нас е топла ноќ, температурите вечерва низ Македонија

Пред нас е топла ноќ, температурите вечерва низ Македонија
August 08
22:17 2019

Викендов се очекува навистина топло време, како преку денот така и во вечерните часови. Ова се температурите вечерва низ Македонија. Врела ноќ е пред нас, а утре портокалова фаза.

Related Articles