Полицискиот час ќе почнува во 19 часот за викенд

 Breaking News

Полицискиот час ќе почнува во 19 часот за викенд

Полицискиот час ќе почнува во 19 часот за викенд
May 08
14:41 2020

Како што јавува телевизија Сител, полицискиот час се намалува за време на викендите и ќе трае од 19 часто до 05 часот следниот ден дознава Сител телевизија. Здравствените власти етапно ќе ги намалуваат рестриктивните мерки за што ќе одлучуваат утре. Во продолжение погледнете ги виде вестите каде е и најавата за полицискиот час, видео:

Related Articles