Познат еден од кандидатите за градоначалник на градот Куманово

 Breaking News

Познат еден од кандидатите за градоначалник на градот Куманово

Познат еден од кандидатите за градоначалник на градот Куманово
June 25
20:47 2021

Како што пишува Прес24, Премиерот Зоран Заев денеска во Куманово изјави дека актуелниот градоначалник Максим Димитриевски е кандидат за уште еден мандат, меѓутоа посочи дека конечна одлука се уште не е донесена.

Со Максим сме другари и социјалдемократи и секогаш ги утврдуваме најдобрите.

Максим е еден од главните кандидати, но имаме и други кандидати.

СДСМ секогаш ќе го понуди најдоброто, како во Куманово така и во сите општини ширум државата – рече Заев. ИзворПрес24.

Related Articles