Погледнете како се славеше Водици во Охрид, видео од Стојан Стојановски

 Breaking News

Погледнете како се славеше Водици во Охрид, видео од Стојан Стојановски

Погледнете како се славеше Водици во Охрид, видео од Стојан Стојановски
January 19
19:39 2021

Видео од само три минути, видео во кое е прикажана прославата на Водици лани во Охрид. Стојан Стојановски на својата страница напиша: Бог се јави! Да се потсетиме на Водици во Охрид – Каде објави и видео кое ќе можете да го погледнете во продолжение:

Related Articles