Плата од 25 000 евра, кралицата Елизабета бара работник, еве што треба да работи

 Breaking News

Плата од 25 000 евра, кралицата Елизабета бара работник, еве што треба да работи

Плата од 25 000 евра, кралицата Елизабета бара работник, еве што треба да работи
October 06
20:59 2019

Британската кралица Елизабета бара коњушар кој ќе работи и живее во палатата за неверојатни 25.000 евра плата.

Кралицата е со намера да го одбере оној кој има голема љубов кон животните и навела дека сака да вработи личност која ќе ужива да ја работи својата работа, а за работата нуди 25.000 евра месечно заедно со бесплатно сместување во Бакингемската палата, пренесоа британските медиуми.

Обврските кои ќе ги има коњушарот се хранење, чистење и одржување на коњите, а тоа треба да биде некој кој знае и да јава коњ и да управува со кочија.

За тоа барање стои објаснувањето дека коњушарот во иднина ќе присуствува на сите церемонии кои ќе се одржуваат.

Related Articles