Петре Шилегов: Jac шајки не ковам, jас правам улици, мостови, паркови

 Breaking News

Петре Шилегов: Jac шајки не ковам, jас правам улици, мостови, паркови

Петре Шилегов: Jac шајки не ковам, jас правам улици, мостови, паркови
March 05
23:27 2020

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов, објави видео од реконструкцијата на улицата Пластичарска, а за вовед на видеото напиша: Ги слушам (читам) дпмнето: Шилегов шајка не заковал. Богами, така е. Јас шајки не ковам. Шајкарот чувајте си го во Вашите редови. Јас правам улици, мостови, паркови … Пластичарска … Loading … #Скопје #ЧекорПоЧекор – Видео во продолжение:

Related Articles