Пендаровски: Интервјуто го одложивме поради тоа што телевизијата е во близина на Собранието

 Breaking News

Пендаровски: Интервјуто го одложивме поради тоа што телевизијата е во близина на Собранието

Пендаровски: Интервјуто го одложивме поради тоа што телевизијата е во близина на Собранието
July 05
22:46 2022

Вечерашното интервју на ТВ21 го одложивме поради тоа што околу телевизијата која се наоѓа во непосредна близина на Собранието беше воспоставен посебен сообраќаен р ежим. Во оваа прилика сакам да го осуд ам наcc илството како метод во пол итиката што не би требало да има место во современите демократии. – Напиша Стево Пендаровски на својата фејсбук страница вечерва.

Related Articles