Пастор Филип Иванов: Имате поддршка од цел државен врв, со министри и пратеници, плус најпознати глумци и пеачи, и еден куп странски амбасадори, чии амбасади гордо веат ваше знаме

 Breaking News

Пастор Филип Иванов: Имате поддршка од цел државен врв, со министри и пратеници, плус најпознати глумци и пеачи, и еден куп странски амбасадори, чии амбасади гордо веат ваше знаме

Пастор Филип Иванов: Имате поддршка од цел државен врв, со министри и пратеници, плус најпознати глумци и пеачи, и еден куп странски амбасадори, чии амбасади гордо веат ваше знаме
June 29
22:28 2019

Пасторот на Евангелската црква Филип Иванов преку фејсбук статус ги опиша денешните случувања во главниот град. Тој својот статус го започна со зборовите „Сега гледам слики и видеа од атмосферата и на другата парада. Нема да коментирам ништо посебно околу самиот настан, нивна журка, нивна работа.“ но го заврши со „Тоа е тоа, можете на следната парада да им спомнете нешто од ова на тие видни личности што ви дадоа поддршка, оти кај нас не идат. ;)“ па прочитајте го неговиот фејсбук статус во целост во продолжение:

Related Articles