Пандов сними видео директно од Бачило и покажа каде се прави најубаво овчо сирење

 Breaking News

Пандов сними видео директно од Бачило и покажа каде се прави најубаво овчо сирење

Пандов сними видео директно од Бачило и покажа каде се прави најубаво овчо сирење
July 29
18:29 2022

Бачило Соломуница, Бистра, Република Македонија! #МакедонијаВечна – напиша Александар Пандов на својот фејсбук профил, каде објави и видео запис и покажа каде се прави овчо сирење, а ги сними и шарпланинците, видео:

Related Articles