Пандов до Заев: Тредичи си е барем класика пед epчиHa, ти си у душа

 Breaking News

Пандов до Заев: Тредичи си е барем класика пед epчиHa, ти си у душа

Пандов до Заев: Тредичи си е барем класика пед epчиHa, ти си у душа
August 13
23:38 2019

Пед ep, пед ep ама ќе му скокаш на фед ep. Ова го напиша Александар пандов за изјавата на Заев дека нема да дозволи педер да ја урне власта. Е море црепнат еден, смири малку нервоза, до вчера со по 1.500.000 еура, народни пари лубpиkaнти им купуваше. Тредичи си е барем класика, ти си у душа пед ep! Не ти се криви Бојко, Орце, Геро и Боки пед epчето, што сте ти и Катица алчни копита!!!, напиша тој.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles