Отец Пимен: Дали вие би патувале во ист авион со човек кој може да отвори врата

 Breaking News

Отец Пимен: Дали вие би патувале во ист авион со човек кој може да отвори врата

Отец Пимен: Дали вие би патувале во ист авион со човек кој може да отвори врата
May 25
21:43 2019

Владиката Пимен, речиси секоја година е дел од делегацијата на аудиенција кај Папата по повод Свети Кирил и Методиј. Годинава тоа не беше случај, па по тој повод се огласи на Фејсбук: ,,Кога ме прашувате зошто оваа година не бев во делегацијата за Рим и Ватикан, запрашајте се искрено дали вие би патувале во ист авион со човек кој може да отвари врата“, напиша отец Пимен на Фејсбук.

Related Articles