Од септември само 50 кревети на приземјето и првиот спрат за коронавирус пациенти во болницата 8 Септември

 Breaking News

Од септември само 50 кревети на приземјето и првиот спрат за коронавирус пациенти во болницата 8 Септември

Од септември само 50 кревети на приземјето и првиот спрат за коронавирус пациенти во болницата 8 Септември
July 10
21:46 2020

На состанокот со Синдикатот било побарано болницата да се врати во првобитната состојба, а за пациенти со Ковид да бидат на располагање 50 кревети на приземјето и првиот спрат. Министерот Филипче им ветил дека затворањето на одделенијата ќе започне од наредната недела, за од септември болницата на почне да функционира за сите пациенти – пишува на својот фејсбук профил новинарката, Менче Атанасова Точи. Нејзиниот статус со линк во продолжение:

Related Articles