Се огласи 3аев: Повиcоkи и феp плaти за cите гpаѓани, тpудот моpа да се иcплати

 Breaking News

Се огласи 3аев: Повиcоkи и феp плaти за cите гpаѓани, тpудот моpа да се иcплати

Се огласи 3аев: Повиcоkи и феp плaти за cите гpаѓани, тpудот моpа да се иcплати
September 22
08:31 2019

Повисоки и фер плати за сите граѓани, трудот мора да се исплати! Владините економски политики за повисоки плати, поткрепени ребалансот на буџетот, дополнително ќе поттикнат раст на платите. Се бориме за фер плати за сите граѓани, за достоинствен живот. – Напиша премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница, притоа објави и фотографија:

Related Articles