Овој месец почуден и од Марта со 300 ума – Временска за цел јуни

 Breaking News

Овој месец почуден и од Марта со 300 ума – Временска за цел јуни

Овој месец почуден и од Марта со 300 ума – Временска за цел јуни
May 31
13:20 2019

Последниот ден од мај ќе ни помине со невреме, а променливо време не чека и во јуни. Сонце, спарно време и невреме. Ова се температурите и временските прилики кои не чекаат, според Accuweather.

Related Articles