Ова е добро од ЈСП: Бесплтен јавен превоз за сите граѓани

 Breaking News

Ова е добро од ЈСП: Бесплтен јавен превоз за сите граѓани

Ова е добро од ЈСП: Бесплтен јавен превоз за сите граѓани
December 27
21:11 2021

Јавно сообраќајно претпријатие Скопје или ЈСП Скопје информира дека на сила е одлуката за беc платен јавен превоз за сите граѓани, како една од пакетот итни мерки на Град Скопје за намалување на загадув aњето на воз духот и заштита на здp авјето на граѓаните. Беспла тениот превоз, како што се наведува во соопштението од ЈСП Скопје, ќе важи се до наредните препораки.

Related Articles