Објавено полициско видео од апсењето на Урош, со штитови ја обиколија куќата во која се криеше

 Breaking News

Објавено полициско видео од апсењето на Урош, со штитови ја обиколија куќата во која се криеше

Објавено полициско видео од апсењето на Урош, со штитови ја обиколија куќата во која се криеше
May 06
19:35 2023

Полицијата на својот канал објави видео запис од апсењето на Урош, каде се гледа како со штитови се доближуваат во куќата и соседните објекти каде се криел Урош. Припадниците се претпазливи и во дворот, забележано е како сите носат и панцири но и штитови. Дејството се случува во Крагуевац после осумчасовна потрага по Урош, видео:

Related Articles