Нови 29, бројката се искачи на 114, има нови градови, Штип е после Скопје и Дебар, а Куманово е новиот град

 Breaking News

Нови 29, бројката се искачи на 114, има нови градови, Штип е после Скопје и Дебар, а Куманово е новиот град

Нови 29, бројката се искачи на 114, има нови градови, Штип е после Скопје и Дебар, а Куманово е новиот град
March 22
12:03 2020

Предмалку министерот Филипче објави официјални информации како и што кажа, дека ќе објавува секој ден после 12 часот на пладне. Тој напиша дека има 29 нови случаи и дека бројката се зголемила на 114 во целата држава, тој ги напиша и по градови како изгледа тоа: Скопје (65), Дебар (36), Штип (7), Кавадарци (2), Охрид (2), Гостивар (1), Куманово (1). Во прилог неговиот статус на официјалната страница од минситерот на фејсбук:

Related Articles