Новинарот Фуркан Салиу pacпали по Апасиев: Какво детство сте имале, дали сте имале cpeќно детство

 Breaking News

Новинарот Фуркан Салиу pacпали по Апасиев: Какво детство сте имале, дали сте имале cpeќно детство

Новинарот Фуркан Салиу pacпали по Апасиев: Какво детство сте имале, дали сте имале cpeќно детство
September 17
07:39 2020

Ова никој не го очекуваше, новинарот Фуркан Салиу со многу прашања до Апасиев, прашања поради кои што Апасиев му кажа на крај да си брка работа. Погледнете го видео записот во продолжение со превод, кој што новинарот Фуркан Салиу го постави на својот твитер профил. Видео во продолжение:

Related Articles