Нова видео снимка направена од воздух над Рек Битола, снимена од битолски бизнисмен

 Breaking News

Нова видео снимка направена од воздух над Рек Битола, снимена од битолски бизнисмен

Нова видео снимка направена од воздух над Рек Битола, снимена од битолски бизнисмен
May 12
21:50 2019

Битолски бизнисмен, бљувеник во летањето со мали авиони, направи видео снимка на Рек Битола. Тој видеото го прокачи на својот фејсбук профил со наслов „Еве свежо најново!!“ каде од воздух се гледа Рек Битола. Погледнете за што точно станува збор:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles