Налеј, налеј, меанџико – Фамилија Дурловски ви го честита Илинден (Видео)

 Breaking News

Налеј, налеј, меанџико – Фамилија Дурловски ви го честита Илинден (Видео)

Налеј, налеј, меанџико – Фамилија Дурловски ви го честита Илинден (Видео)
August 01
17:46 2019

Налеј, налеј, налеј, меанџике налеј – ечи во автомобилот на фамилија Дурловски за кои претпоставуваме дека се на пат на локација каде ќе го поминат големиот македонски празник Илинден. Време во кое и ѕидовите имаат уши а никој не сака да не чуе. Честит нека ни е #Илинден – напиша Игор Дурловски на својот фејсбук профил, каде и го објави и ова видео во продолжение:

Related Articles