Млади-лекари АСМЛ направија споредба за коронавирусот пред 3 недели во јуни

 Breaking News

Млади-лекари АСМЛ направија споредба за коронавирусот пред 3 недели во јуни

Млади-лекари АСМЛ направија споредба за коронавирусот пред 3 недели во јуни
June 28
22:00 2020

За само 3 недели, и тоа во јуни. Уште ќе се споредуваме со грипот или ќе почитуваме мерки? Маската не ве штити само вас, туку вашите родителии деца, вашите најблиски – напишаа на страницата на Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ, каде објавија и фото споредба:

Related Articles