Мицкоски со нов предлог: Воведување построг полициски час, од 18 часот најмалку, мора за миг да се испразнат улиците

 Breaking News

Мицкоски со нов предлог: Воведување построг полициски час, од 18 часот најмалку, мора за миг да се испразнат улиците

Мицкоски со нов предлог: Воведување построг полициски час, од 18 часот најмалку, мора за миг да се испразнат улиците
March 22
09:21 2020

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својата фејсбук страница се огласи со подолг статус во однос на настанатата ситуација во државава. Мицкоски е загрижен за состојбава, пишува и за неколку мерки кои треба веднаш да се применат, да се заштитат подобро лекарите но и да се воведе построг полициски час, се мисли на од 18 часот улиците низ целата држава да бидат празни. Во продолжение целосниот интегрален статус на Христијан Мицкоски:

Related Articles