Митрова: Сите песни што ги испеала Тамара ненамерно се избришаа, им се извинуваме на нејзините фанови доколку сеуште ги има

 Breaking News

Митрова: Сите песни што ги испеала Тамара ненамерно се избришаа, им се извинуваме на нејзините фанови доколку сеуште ги има

Митрова: Сите песни што ги испеала Тамара ненамерно се избришаа, им се извинуваме на нејзините фанови доколку сеуште ги има
July 05
07:02 2019

Радио Кавадарци нема повеќе да емитува песни од поп пејачката Тамара Тодевска, бидејќи, како што информираат, сите песни кои таа ги отпеала ненамерно се избришале од архивите на радиото. Вчера во текот на денот статусот кој стана вирален е на Трајанка Митрова, главна уредничка на радио Кавадарци, која што на својот фејсбук напиша: Сите песни што ги испеала Тамара Тодевска ненамерно се избришаа од архивата на Радио Кавадарци. Затоа им се извинуваме на нејзините фанови доколку сеуште ги има, што поради оваа ненамерна грешка нема да бидат емитувани на програмата на Радио Кавадарци.

Related Articles