Митко Јанчев со порака: Избори веднаш

 Breaking News

Митко Јанчев со порака: Избори веднаш

Митко Јанчев со порака: Избори веднаш
May 15
21:34 2020

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев во интервју за Батали вели дека Избори мора да има веднаш, бидејќи не знаеме што ќе се случува наесен и чекањето може да биде поо пасно.

На државата и е неопходна целосна извршна власт, а не раководство како што е сега, вели градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев во интервју за Батали.нет.

Тој зборува и за тоа како Кавадарци успеа да се избори со коронавирусот и да остане само со петмина зар азени, кои во меѓувреме се опоравија, за економските последици за Кавадарци од коронакризата, но и за очекувањата од претстојниот гроздобер, за откупните цени и пласманот на грозјето.

Погледнете го интервјуто со Митко Јанчев, градоначалник на Кавадарци. Целото интервју проследете го ТУКА.

Related Articles