Министерот Филипче потсетува на броеви за контакт доколку патниците имаат симптоми

 Breaking News

Министерот Филипче потсетува на броеви за контакт доколку патниците имаат симптоми

Министерот Филипче потсетува на броеви за контакт доколку патниците имаат симптоми
February 25
22:34 2020

Минитерот за здравство, Венко Филипче, на својата фејсбук страница објави телефонски броеви за контакт за сите патници кои што сакаат да се проверат или имаат симптоми на kopoна. Телефонските броеви се поделени во региони:

Related Articles