Министерот Филипче доби коментар: Две недели да се искористи летниот одмор, сите вработени да бидат во своите домови

 Breaking News

Министерот Филипче доби коментар: Две недели да се искористи летниот одмор, сите вработени да бидат во своите домови

Министерот Филипче доби коментар: Две недели да се искористи летниот одмор, сите вработени да бидат во своите домови
March 23
07:42 2020

Министерот Венко Филипче е активен на социјалните мрежи, а посебно на Фејсбук. Тој вчера напиша статус за податоците кои ги добил за случајот Куманово, од болницата во тој град. После подолгиот статус каде министерот објаснува за случајот, од многуте коментари еден коментар се издигна над сите и собра над 300 поддржувачи.

Извесен Мартин му напиша на почитуваниот министер дека сега е времето две недели да се искористи летниот одмор на сите вработени, при тоа што сите ќе бидат во своите домови, а тоа да биде и полициски час за истите. Мартин додава дека се ќе искочело на виделина и така ќе се заштителе сите граѓани, во продолжение фото од истиот како изгледа:

Related Articles