Министерката Мила Царовска ве моли да споделите, откако со над милион евра и пораснал имотот за една година, објави СКУП

 Breaking News

Министерката Мила Царовска ве моли да споделите, откако со над милион евра и пораснал имотот за една година, објави СКУП

Министерката Мила Царовска ве моли да споделите, откако со над милион евра и пораснал имотот за една година, објави СКУП
June 25
08:02 2019

Откако СКУП објави дека Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, го зголемила својот имот за шест пати во рок од само една година. Според анализата на СКУП во рамките на проектот Политички Експонирани личности, на нејзиниот пријавен имотен лист од септември 2018 година, вреден 212.990 евра, се додадени ставки вредни 1.378.607 евра, со што нејзината моментална имотна состојба изнесува 1.591.597 евра, преку својот Твитер профил се огласи и министерката Мила Царовска, а таа напиша:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles