Милошоски порачува да не се kpие боледувањето на Катица, јавноста има право да знае се

 Breaking News

Милошоски порачува да не се kpие боледувањето на Катица, јавноста има право да знае се

Милошоски порачува да не се kpие боледувањето на Катица, јавноста има право да знае се
July 18
18:36 2019

Лекарското за боледувањето на обвинителката Катица Јанева е неверодостојно! СЈО го крие боледувањето! Но, јавноста има право да знае од каде е земено боледувањето, кој лекар го има дадено и за која болест? Специјалната обвинителка е државен функционер скапо платен со даночни пари од граѓаните и јавноста има право да знае за нејзината здравствена состојба (не мора ситници и дискретни прегледи, туку податоци за општата здравствена состојба). Исто би било, јавноста има право да знае, и во случај на ненадејно боледување на Претседател, премиер, министер, градоначалник и слично.

Related Articles