Милошоски: Погодете зошто Заев е уплашен

 Breaking News

Милошоски: Погодете зошто Заев е уплашен

Милошоски: Погодете зошто Заев е уплашен
August 13
19:51 2019

Заев е уплашен. Ова го напиша на Феjсбук Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ вечерва, како реакција на изјавата на премиерот дека нема еден пед ep, неколку kpиминалци и суетен новинар да срушат власт. – Заев е уплашен! Досега немало понервозна изјава на Заев од оваа за мега скандалот Pekeт! Погодете зошто?, напиша Милошоски.

Related Articles