Милошоски открива: Ми се јави премиерот Груевски и вика за Никола Димитров кој добил отказ од кај Бранко Црвенковски

 Breaking News

Милошоски открива: Ми се јави премиерот Груевски и вика за Никола Димитров кој добил отказ од кај Бранко Црвенковски

Милошоски открива: Ми се јави премиерот Груевски и вика за Никола Димитров кој добил отказ од кај Бранко Црвенковски
October 31
08:01 2019

Со наслов од новинарот: Легитимно прашања од поранешниот соработник на Груевски – Видео запис каде Димитров раскажува за Катица Јанева како тоа што се случило не може да се замисли во време на Груевски, но Антонио Милошоски раскажа многу важна случка од 2008 година кога Димитров бил избркан од кај Бранко, како Груевски го ставил советник, а по докажаната работа го наградил со амасадорска фотеља каде сака, а Димитров тогаш се одлучил да оди амбасадор во Хаг. На ова потсетување од 2008 година на Антонио Милошоски, многу лица останаа зачудени, погледнете:

Related Articles