Милошоски објави видео со Заев: Пред само неколку дена зборуваше за новата нормалност, за шетањето и групирањето на луѓето, во обид да тера КоронаИзбори

 Breaking News

Милошоски објави видео со Заев: Пред само неколку дена зборуваше за новата нормалност, за шетањето и групирањето на луѓето, во обид да тера КоронаИзбори

Милошоски објави видео со Заев: Пред само неколку дена зборуваше за новата нормалност, за шетањето и групирањето на луѓето, во обид да тера КоронаИзбори
May 31
09:07 2020

Антонио Милошоски објави видео со лидерот на СДСМ, Зоран Заев, од негово гостување во телевизија. Милошоски над видеото напиша: Пред само неколку дена Заев зборуваше за новата нормалност, за шетањето и групирањето на луѓето, во обид да тера КоронаИзбори, пишува Антонио Милошоски, во продолжение погледнете го видеото:

Related Articles