Милошоски: Најкратката изјава на Радмила Шеќеринска на денот на Гоце Делчев

 Breaking News

Милошоски: Најкратката изјава на Радмила Шеќеринска на денот на Гоце Делчев

Милошоски: Најкратката изјава на Радмила Шеќеринска на денот на Гоце Делчев
May 04
17:57 2020

Денеска вицепремиерката и министер за одбрана, Радмила Шекеринска се обиде да даде изјава пред медиумите, но беше прекината од граѓани кои викаа Никогаш Северна, само Македонија, поради тоа Антонио Милошоски објави и видео каде се гледа тој момент, Милошоски на својата страница напиша: Најкратката изјава на Радмила Шеќеринска на денот на Гоце Делчев – во продолжение видео:

Related Articles