Милошоски за смеењето на Ковачевски: Пред камери да се смееш на коментарот е показател колку си некомпетентен и несвесен

 Breaking News

Милошоски за смеењето на Ковачевски: Пред камери да се смееш на коментарот е показател колку си некомпетентен и несвесен

Милошоски за смеењето на Ковачевски: Пред камери да се смееш на коментарот е показател колку си некомпетентен и несвесен
June 11
13:10 2022

Да си премиер на држава како Ковачевски и пред камери да се смееш на коментарот ова е “идната Западна Бугарија”, пред колегите од Германија и Грција, е показател колку си некомпетентен и несвесен дека во меѓ.политика секоја постапка, гест или досетка не е случајна и си има своја дипломатска порака од присутните и кон присутните – Напиша Антонио Милошоски на фејсбук:

Related Articles