Милошоски ги објави новите интересни прашања за Pekeт 2

 Breaking News

Милошоски ги објави новите интересни прашања за Pekeт 2

Милошоски ги објави новите интересни прашања за Pekeт 2
September 20
20:40 2019

Интегрален фејсбук статус на пратеникот Антонио Милошоски во продолжение:
На социјалната мрежа твитер за “Рекет2” се поставуваат интересни прашања, а меѓу другите:
1. Дали Ден Дончев го прашал Кичеец колку се 60.000€ месечно во денарска противвредност?
2. Дали кафето во Coffee O’Clock е со подобар шмек од она во кабинетот кај министерот Венко Филипче?

Related Articles