Мила Царовска: Cледуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми

 Breaking News

Мила Царовска: Cледуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми

Мила Царовска: Cледуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми
January 22
20:57 2021

По завршување на широката дебата и носење на концепцијата следуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми. Сигурна сум дека целосно подготвени ќе влеземе во имплементација со добро подготвени наставници и наставни содржини. – Напиша Царовска на својата страница, каде објави и видео:

Related Articles