Мерак за душа: Лозано од дома со бендот и други музичари го пееа хитот Километри

 Breaking News

Мерак за душа: Лозано од дома со бендот и други музичари го пееа хитот Километри

Мерак за душа: Лозано од дома со бендот и други музичари го пееа хитот Километри
April 18
16:13 2020

Лозано заедно со бендот но и многу други музичари го изведоа хитот Километри. Како и многу други музичари, така и Влатко Лозаноски ја забавува македонската публика и додека е во домашна изолација. 34-годишниот пејач го изведува својот голем хит Километри придружуван од својот бенд. Слушнете како звучат, мерак за душа, видео:

Related Articles