Менче Атанасова Точи: Ситуацијата може да ескалира

 Breaking News

Менче Атанасова Точи: Ситуацијата може да ескалира

Менче Атанасова Точи: Ситуацијата може да ескалира
October 14
19:33 2020

Се огласи новинарката Менче Атанасова Точи, каде преку статус за најновите бројки и случувања во државава со коронавирусот напиша: 445 нови забо лени со Ko вид и 9 поч и нати. Внимавајте, почитувајте мерки. Ситуацијата може да ескалира:

Related Articles