Мега галерија од граѓанскиот протест против неправдата

 Breaking News

Мега галерија од граѓанскиот протест против неправдата

Мега галерија од граѓанскиот протест против неправдата
February 25
20:15 2020

Обновата ќе дојде, а народот е исправен и се исправа. Доаѓаат нови времиња. Одлучно напред за победа која што ќе биде блесокот на граѓаните кои си ги бараат и одбраниле своите права. Ако Зоран Заев е дилемата, 12-ти април 2020 е одговорот. Да живее ослободена, слободна Република Македонија!

Да сте ми здрави и живи сите што бевте вечерва овде со нас. – напиша Христијан Мицкоски на својата фејсбук страница, погледнете ја мега галеријата во продолжение:

Related Articles