Марина Туцаковиќ обелодени колку пари заработува од една песна

 Breaking News

Марина Туцаковиќ обелодени колку пари заработува од една песна

Марина Туцаковиќ обелодени колку пари заработува од една песна
June 10
21:45 2019

Текстописецот Марина Туцаковиќ е горда на својот син Милан Лача Радуловиќ кој тргна по стапките на својата мајка. Марина открила дека тие двајцата се поделени кога се во прашање песните на семејството Ражнатовиќ.

Песната „Ране“ која ја напиша мојот син навистина „растури“. Ние сега сме поделени, Цеца е моја муза додека Анастасија негова“ рекла Марина.

Се случувало дами додаде збор кога ми фали во некој стих. Така беше со песната „Автограм“ на Цеца. Најлошо е што не сака да се потпише на песните ако напишал само збор два , а јас секогаш го терам, рекла тааа.

На пример кога ја правевме песната за Чола „Сто пати“, му реков да се потпише на текстот, но ој не сакаше, па во меѓувреме добив 2000 евра за таа песна, а тој на шега почна да се пцуе сбе си зошто не потпишал. Јас секако реков дека ќе му ги дадам тие пари, па така и направив“ открила Марина.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles