Лукоил Македонија доделува 15 тони гориво на институциите кои неуморно работат

 Breaking News

Лукоил Македонија доделува 15 тони гориво на институциите кои неуморно работат

Лукоил Македонија доделува 15 тони гориво на институциите кои неуморно работат
April 04
07:29 2020

ЛУКОИЛ Македонија доделува 15.000 литри гориво на институциите кои неуморно работат во справување со тековната ситуација, со цел да помогне и придонесе за што побрзо и успешно надминување на ситуацијата во која сме затекнати сите. Воедно, јавно им се заблагодарува на сите засегнати страни. Во продолжение нивниот интегрален фејсбук статус:

Related Articles