Лазаров: Нема услови за настава со физичко присуство, ниту капацитет на образовниот систем

 Breaking News

Лазаров: Нема услови за настава со физичко присуство, ниту капацитет на образовниот систем

Лазаров: Нема услови за настава со физичко присуство, ниту капацитет на образовниот систем
August 25
21:29 2021

Согласно моменталните услови, да започне училишна година со физичко присуство немаме апсолутно ниту здравствен ниту капацитет на образовниот систем. Само ќе се разболат многу деца додека се ревидира одлуката,недозволиво. Систематски прегледи не сме способни да течат на децата,не пак друго нешто. – Напиша Ненад Лазаров, на својот фејсбук профил.

Related Articles