Куновска со коментар за изборот на носители на листи во коалицијата на СДСМ и БЕСА

 Breaking News

Куновска со коментар за изборот на носители на листи во коалицијата на СДСМ и БЕСА

Куновска со коментар за изборот на носители на листи во коалицијата на СДСМ и БЕСА
March 10
17:15 2020

Софија Куновска, поранешен член во Советот на Град Скопје, а и пратеник во Собранието на Република Македонија од редовите на СДСМ преку фејсбук статус го коментира изборот на носители на листи во коалицијата на СДСМ и БЕСА. Нејзиниот статус во продолжение интегрално:

Related Articles