Куновска: За да се слика Шекеринска два-три дена, беше неопходна монтажна болница во болница

 Breaking News

Куновска: За да се слика Шекеринска два-три дена, беше неопходна монтажна болница во болница

Куновска: За да се слика Шекеринска два-три дена, беше неопходна монтажна болница во болница
April 03
10:32 2020

Поранешната пратеничка и члнеот во Советот на Град Скопје, Софија Куновска ги коментира последните активности за Шекеринска и полската болница монтирана во Скопје.

Таа на својот фејсбук статус напиша: При времено затворена и празна зграда на стоматологија веднаш до инфективна, веројатно единствено за да се слика Шекеринска два-три дена, беше неопходна монтажна болница во болница.

Вчера Шекеринска заедно со Шилегов и Филипче остварија посета на мобилната Roll 2 болница монтирана во Скопје, каде и објавија неколку фотографии од посетата:

Интегралниот статус на Куновска во продолжение:

Related Articles