Кревет за спанковци, ѕвони алармот и креветот се крева и ве исфрла, па лежете уште ако можете ама не на креветот (Видео)

 Breaking News

Кревет за спанковци, ѕвони алармот и креветот се крева и ве исфрла, па лежете уште ако можете ама не на креветот (Видео)

Кревет за спанковци, ѕвони алармот и креветот се крева и ве исфрла, па лежете уште ако можете ама не на креветот (Видео)
August 04
06:21 2019

Колин Фурз го насмеа светот со својот изум – кревет кој ќе ги разбуди и најголемите спанковци. Британецот иноватор создаде кревет кој ве исфрла веднаш штом ќе ви заѕвони алармот и во никој случај нема да ви дозволи да ја искористите опцијата snooze. Секој што може да остане заспан кога оваа направа ќе се вклучи, не е човеk – вели Колин. Погледнете го креветот, нема лежење после алармот или веднаш станувате или ќе ве исфрли, а коментаторите се прашуваат што ако нема струја овој кревет, дали ќе работи, видео:

Related Articles