Кој пратеник ќе седне на фотељата од пратеникот Павле Богоевски?

 Breaking News

Кој пратеник ќе седне на фотељата од пратеникот Павле Богоевски?

Кој пратеник ќе седне на фотељата од пратеникот Павле Богоевски?
May 23
12:29 2019

Александар Филиповски најверојатно ќе биде нов пратеник од СДСМ откако Павле Богоевски денеска поднесе оставка од пратеничката функција. Филиповски е прв „слободен“ на ред на изборната листа на која пред него сите веќе вршат некакви функции во власта. Тој е 17-тото место на листата. Листата на кандидати за пратеници на СДСМ и коалицијата за Изборна единица 1:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles