Која е вашата крајна дестинација – Било каде, само не тука

 Breaking News

Која е вашата крајна дестинација – Било каде, само не тука

Која е вашата крајна дестинација – Било каде, само не тука
June 25
21:25 2020

На аеродромот вработената ја прашува патничката која е вашата крајна дестинација, а патничката одговара било каде само не тука, некаде каде што е различно од овде, моментот е прекинат од премиерот и од лидерот на опозицијата, во продолжение погледнете го во целост новиот видео спот, со наслов – Остани овде и бopи се за Македонија:

Related Articles