Кога пристигна Заев во Кравари го пречека порака: Кики не пие нафта

 Breaking News

Кога пристигна Заев во Кравари го пречека порака: Кики не пие нафта

Кога пристигна Заев во Кравари го пречека порака: Кики не пие нафта
July 31
13:55 2019

Зоран Заев при денешната негова посета на Кравари беше дочекан со порака од граѓаните на која пишува „Кики не пие нафта“ Тој во битолското село присуствува на настанот по повод доделувањето на првите персонализирани картички за покривање на 30 отсто од трошоците за набавка на гориво за земјоделска механизација.

Related Articles