Зеќири: Името на 3оран 3аев со златни букви ќе биде испишано во историјата

 Breaking News

Зеќири: Името на 3оран 3аев со златни букви ќе биде испишано во историјата

Зеќири: Името на 3оран 3аев со златни букви ќе биде испишано во историјата
March 06
08:12 2020

Името на Зоран Заев со златни букви ќе биде испишано во историјата, рече Мухамед Зеќири вечерва во Клик Плус на ТВ21. Зекири вели дека: Во времето на Заев стануваме членка на НАТО, во негово време ги затворивме отворените прашања со соседите и ги загарантиравме за вечни векови државноста на нашата земја, идентитетот на Македонците и јазикот – кажа Зеќири, објави Прес24.

Related Articles